Η εταιρεία

THE BEST OR NOTHING

Λίγα λόγια για εμάς

Η μεταφορική The Best or Nothing ιδρύθηκε από άτομα με μεγάλη προϋπηρεσία στον κλάδο τον μεταφορών με πρώτο μας μέλημα της μεταφορές με υψηλές προδιαγραφές και με μεγάλη συνέπεια. Διαθέτουμε τους πλέον ειδικούς για τον χώρο συνεργάτες και εργάτες με δυνατό ιστορικό και με πολυετή και πολύπλευρη επαγγελματική κατάρτιση με σεβασμό στον άνθρωπο ύστερα στον πελάτη.

img-01
img-02

Κεντρικό μέλημα της μεταφορικής T-bon είναι η βελτίωση μας και η συνεχόμενη αναδιοργάνωση αφήνοντας έτσι ένα ευχάριστο κλίμα και έναν ευχαριστημένο άνθρωπο και ύστερα πελάτη. Για την επίτευξη του στόχο μας έχουμε ιδρύσει έναν τρόπο συνεργασίας μεταξύ ανωτέρων και υπάλληλων πολύ διαφορετικό και πιο σύγχρονο από άλλους. Αυτό αναπτύσσει την ποιότητα εκτέλεσης εργασίας και δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας όπου και αν βρισκόμαστε πάντα με αξιοπιστία και χαμόγελο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Γνωρίστε την ομάδα μας

Το προσωπικό της εταιρείας
χωρίζεται σε τέσσερα βασικά μέρη:

Οι συσκευαστές ειδικεύονται στη συσκευασία – αμπαλάζ. O κάθε ένας συσκευαστής είναι στον κλάδο των μεταφορών έως 2 έτη, με έξυπνες και εύκολες ιδέες για την διαφύλαξη της οικοσκευή σας (δέματα, αντικείμενα, έργα τέχνης, γλυπτά, μινιατούρες καραβιών, μινιατούρες ελικοπτέρων, μινιατούρες αεροπλάνων κ.τλ).
Η μεταφορική T-bon παρέχει οδηγούς με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και άδεια οδικού μεταφορέα.
Οι υπεύθυνοι της εταιρείας είναι στον χώρο των μεταφορών πάνω από 3 έτη, με αρκετή πείρα και εμπειρία στον κλάδο των μετακομίσεων. Για οποιαδήποτε απορία απευθυνθείτε στους υπευθύνους.
Οι κουβαλητές είναι ειδικευμένοι στη μεταφορά των επίπλων και οικοσκευών, δίνοντας μεγάλη προσοχή τόσο στην μεταφορά των επίπλων όσο και στον εσωτερίκό χώρο, ώστε να εκτελεστεί η εργασία χωρίς ζημιές (έπιπλα, τοίχοι, κάσες).

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

``Εταιρεία υψηλής αξιοπιστίας``

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Στον πλανήτη μας, ο άνθρωπος μετακομίζει τα υπάρχοντά από οίκο σε οίκο του από τα αρχαία και προϊστορικά χρόνια, όχι λόγω οικονομικών αλλά λόγω φυσικών καταστροφών…